NIEUW SPEL: DISC GOLF!

Sinds enige tijd biedt Hondsbossche Events een verrassende nieuwe groepsactiviteit aan, het Disc-Golf. Dit spel met frisbees is fantastisch om te doen voor iedereen. Er is een parcours uitgezet met 18 holes, in de Schoorlse duinen.

PARCOURS AGENDA

Het parcours van Disc Golf Schoorl doorloopt een veelzijdig landschap dat de route extra uitdagend maakt. De start is in het midden van een diepe zandkuil. Vervolgens passeer je een 30 meter hoog uitzichtpunt, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Daarna loopt het traject door een bos en een gebied met stuifduinen. Via een zandvlakte bereik je tenslotte het startpunt weer. Je hebt dan ongeveer 2 kilometer afgelegd in twee uur tijd.

Het spel kan door iedereen gespeeld worden, in groepsverband met b.v. uw bedrijf, familie of neven- en nichtendag. Maar ook als induvidu is dit een sportive uitdaging.

DISC GOLF: WAT IS DAT?

Disc-Golf lijkt op het traditionele golf, maar dan zonder balletje, maar met een disc/frisbee. De ‘hole’ bestaat uit een basket: een stalen mand met kettingen. Het is de bedoeling dat je de disc/frisbee met zo min mogelijk worpen in de basket werpt. Als dat gelukt is, mag je naar de volgende hole. Je kunt disc golf dus ook prima beschouwen als frisbee golf.

CLINIC

Het discgolf programma start met een clinic. Je leert daarin de spelregels van frisbee golf kennen en de werptechniek. Je oefent met een gewone frisbee, nadat we in teams verdeeld zijn speel je verder met een discgolf frisbee, oftewel een driver. Ik begeleid jullie langs het parcours en degene die het parcours met de minste worpen aflegt, wint.

AGENDA

In deze agenda worden alle spelers/groepen opgenomen die hier Disc Golf komen spelen. Zo kan een ieder kijken waneer en hoelaat er nog plaats is om dit sportieve spel te komen spelen. In het totaal kunnen er theoretisch 4 spelers x 18 holes = 72 personen tegelijk dit parcour van 18 holes bespelen.

U KUNT EEN RUGTAS MET ALLE BENODIGDHEDEN HUREN BIJ:

Restaurant De Bokkesprong
Heereweg 337
1873 GC Groet (gem Bergen nh)

Kijk ook even op de Agenda, zodat u de ruimte heeft

TARIEVEN < 15 PERSONEN

€ 12,50 per persoon
1 rugtas, incl. drinken en versnaperingen
1 Disc
plattegrond, uitleg/scorelijst

2 personen; € 25,00
1 rugtas, incl. drinken en versnaperingen
2 Disc
plattegrond, uitleg/scorelijst

TARIEVEN > 15 PERSONEN

Alleen op afspraak.
Per persoon € 10,00
Clinic met wedstrijdbegeleiding; 2 uur € 90,00
>25 personen een extra begeleider; 2 uur € 80,00

Wat krijgt u hiervoor;

  • Een clinic met speluitleg en wedstrijdbegeleiding
  • Per team plattegrond, uitleg/scorelijst
  • Tussendoor verzorging vanuit de koek en zopie hoek.
  • En voor de winnaar de Groeter Zandgat Trofee.