Beste mensen,

Even voorstellen; Jan van Assem en Hans Sevenhuijsen uit Camperduin en Schoorl. Beide zijn al jaren actief als marktmeester voor de markten en braderieën in Groet en Schoorl.

Hans werkt als zelfstandige in de verkeersbeveiliging en is adviseur bij evenementen. Jan is de eigenaar van Hondsbossche Events, waaronder het Disc Golven in het Groeter Zandgat, geeft diverse excursies in Camperduin en omgeving waar hij ook chauffeur is op de Zonnetrein. Naast het bestaande marktmeesterschap in Schoorl en Groet maakt Hondsbossche Events een uitbreiding door de organisatie van de kofferbakmarkt in Schoorl en meerdere braderieën in andere plaatsen. Zoals een 4 seizoenen-braderie met een winkel OUTLET markt in winkelcentrum de Mare in Alkmaar en een braderie op de vrijdagavond in het vernieuwde centrum van Petten.

Tevens is aan ons de uitdaging gegund van de kofferbakmarkt in het centrum van Schoorl in nette banen te leiden. Het organiseren van de markten doen wij op onze eigen ontspannen en positieve manier want gezelligheid gaat bij ons voor alles. Natuurlijk zijn duidelijke regels hierbij wel een belangrijke leidraad. En natuurlijk heten we de kofferbakmarkt liefhebbers van harte welkom op 3 april en dat 27 zondagen lang.

Wij wensen u allen een zeer gezellige maar droge zomer toe, ten minste op de marktdagen.

Groeten,

De Marktmeesters
Jan en Hans