braderie-in-groetGeachte heer/mevrouw,

Terwijl ik dit schrijf vriest het buiten en staat de zon aan een strak blauwe hemel. Wat hebben we dat gemist afgelopen zomer. Niet die vorst maar die zon en strak blauwe hemel. Er zit maar één ding op: Hopen dat we dit jaar weer zo’n vertrouwde mooie zomer krijgen als we gewend zijn in Groet. De avondbraderieën in Groet worden op alle maandagen in juli en augustus gehouden op de unieke Kerkbrink rond het witte kerkje van Groet. De avondbraderie start om 17:00 uur en eindigt om 21:00 uur.

De afgelopen jaar hebben we, om bezoekers te blijven trekken, een behoorlijk budget vrijgespeeld voor PR en vermaak. De resultaten waren er naar en we gaan verder op de ingeslagen weg en ook dit jaar is het budget weer verhoogd. Rond ons dorp worden weer grote billboards geplaatst. In de winkels in Schoorl, Groet, de gemeente Zijpe, alle campings, de jachthaven, het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en de Commer-in zullen posters hangen. De lokale kranten worden wekelijks geïnformeerd over de attracties op de markt en de braderieën worden vermeld in het drukwerk van de VVV en op de belangrijke ‘dagjes uit’ websites. De nieuwe vouwbrochures  voor de folderstands zijn goed ontvangen en ook de facebook-dinerbonnenactie trok nieuwe bezoekers. Allemaal positief nieuws en voldoende redenen om daar dit jaar mee door te gaan.

Een aantal jaren geleden hebben we gekozen voor wekelijkse gratis attracties voor de allerjongsten en publiektrekkers zoals smartlappenkoren en straattheaterartiesten. De reacties zijn hartverwarmend en wij blijven deze route de komende jaren volgen. Kortom: We creëren ook in de zomer van 2016 weer een gespreid bedje waar u, met uw producten en vakmanschap, de bezoekers kunt gaan verleiden tot het doen van aankopen. Wij verheugen ons op uw komst.

Onze marktmeester, Jan van Assem, is voor al uw vragen beschikbaar. Op het inschrijfformulier vindt u zijn gegevens. Hebt u tips voor ons om de avondbraderie nog succesvoller te maken dan stellen we het zeer op prijs als u die met ons deelt.

Ik wens u een zonnig, gezellig, sfeervol en commercieel succesvol marktjaar toe.

Groeten uit Groet,

Rob Hoogcarspel
Voorzitter dorpsvereniging