OP ZOEK NAAR SPRINGKUSSENS VOOR UW EVENEMENT?

Een springkussen zorgt altijd voor veel plezier onder kinderen. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van een springkussen tijdens uw bedrijfsuitje, familiedag, sportdag, vrijgezellenfeest, enz, zorgt een springkussen voor een welkome afwisseling onder de kinderen. De ouderen hebben zo even hun handen vrij voor andere dingen.

AFHALEN OF BEZORGEN

U kunt een springkussen altijd afhalen, maar bezorgen doen we ook voor u. Ook de begeleiding voor een springkussen kunnen we voor u verzorgen, maar dit kunt u natuurlijk ook zelf. Dit alles natuurlijk wel tegen enige betaling.

PRAKTISCH

De springkussens zijn simpel en makkelijk op te bouwen. Houd echter wel rekening met extra ruimte om het kussen. De springkussens worden geleverd met een grondzeil, haringen, blower, verlengsnoer en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Als u er voor kiest om hem te laten bezorgen dan regelen wij het op en afbouwen hiervan. De springkussens zijn niet voorzien van reclame, dus u kunt uw eigen reclamevlag of vaandel eraan bevestigen. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact..

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle verhuur van attracties zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.